ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΚΤΑΚΤΟ

Επίσημο: Πρόταση στην κυβέρνηση για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια!

Ο Τάκης Τριαντόπουλος κατέθεσε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, την αναλυτική μελέτη της ΚΑΕ και πλήρη πρόταση 250 σελίδων για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια.

Επίσημο: Πρόταση στην κυβέρνηση για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια!

Πολύ σημαντική εξέλιξη η σημερινή για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, μετά τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε με τον πλέον επίσημο τρόπο στον κ. Βασιλειάδη την αναλυτική μελέτη της ΚΑΕ για το ΟΑΚΑ και πρόταση 250 σελίδων για την παραχώρηση του κλειστού για 49 χρόνια!

Στη μελέτη περιλαμβάνεται ένα λάνο ανάπτυξης του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και οικονομοτεχνική μελέτη.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι αλλαγές που προτείνει η ΚΑΕ θα αλλάξουν το κλειστό και συγκεκριμένα θα είναι οι παρακάτω:

-Αλλαγή της κεντρικής σάλας του κλειστού.

-Δημιουργία προπονητικού και γυμναστηρίου.

-Ανακατασκευή των βοηθητικών γηπέδων για την ανάπτυξη των Ακαδημιών.

-Δημιουργία Μουσείου, συνεδριακού κέντρου, καταστημάτων καθώς και χώρων εστίασης.

Οι δυο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου ο κ. Βασιλειάδης να μελετήσει αναλυτικά την πρόταση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.