ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ρεπορτάζ

Επεσαν οι υπογραφές με την Κυβέρνηση για το Γουδή!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπαλτάκος και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, υπέγραψαν σήμερα το μνημόνιο συνεργασίας για το Γουδή.

Επεσαν οι υπογραφές με την Κυβέρνηση για το Γουδή!

Ένα μεγάλο βήμα μπροστά έγινε σήμερα αναφορικά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Μπαλτάκος, υπέγραψε με την ελληνική κυβέρνηση μνημόνιο συνεργασίας για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του τριφυλλιού και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή του γηπέδου στην περιοχή.

Πλέον, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά της Πολιτείας, ούτως ώστε να γίνει και με τη βούλα… το πρώτο μεγάλο βήμα για την υλοποίηση ενός ονείρου για εκατομμύρια Παναθηναϊκούς.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.350 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οπως είναι γνωστό, την αυριανή Γ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο., πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης θα είναι το θέμα του γηπέδου. Μετά τη σημερινή εξέλιξη και τις υπογραφές που έπεσαν, αν το Δ.Σ. δώσει τη συγκατάθεσή του, οι επόμενες διοικήσεις του Α.Ο θα έχουν τη δέσμευση να τρέξουν το γήπεδο στο Γουδή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.