ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του ο Βιγιαφάνιες

Ο Αργεντινός επιτελικός κάνει προσπάθεια να προλάβει τα δύο τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ.

Μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του ο Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν ο μεγάλος άτυχος του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα των πλέι οφ καθώς τέθηκε νοκ άουτ με βαρύ διάστρεμμα στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο.

Ο Αργεντινός ένιωθε «θηρίο» στο «κλουβί» λόγω του τραυματισμού του και τον τελευταίο καιρό κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, με την συνδρομή του ιατρικού επιτελείου, προκειμένου να προλάβει να αγωνιστεί στο μίνι πρωτάθλημα, κάτι που, σύμφωνα με τις ενδείξεις, θα καταφέρει!

Η παρουσία του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ θεωρείται δεδομένη, ενώ δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο (28/5).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.