ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Σίλντενφελντ για αντι-Μολέδο

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ εξετάζεται από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ροντρίγκο Μολέδο.

Σίλντενφελντ για αντι-Μολέδο

Ο Βραζιλιάνος στόπερ λόγω προσωπικών προβλημάτων σκέφτεται να επιστρέψει στην πατρίδα του και αν η Ιντερνασιονάλ ικανοποιήσει οικονομικά τους «πράσινους», τότε είναι πολύ πιθανό ο παίκτης να αποτελέσει παρελθόν από το τριφύλλι. Καταλαβαίνεις κανείς, όμως, ότι το κενό θα είναι μεγάλο στην άμυνα, σε μια τέτοια περίπτωση.

Σύμφωνα με το «Goal» ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος αποχωρεί το καλοκαίρι από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, εξετάζεται από τους ανθρώπους της ομάδας και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Αλλωστε, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει καλά την ομάδα και κοιτάζει κι αυτός την επιστροφή του στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...