ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οπαδός προσκαλεί παίκτη του ΝΒΑ να παίξει στον Παναθηναϊκό! (pic)

«Ψηστήρι» μέσω Twitter για να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Οπαδός προσκαλεί παίκτη του ΝΒΑ να παίξει στον Παναθηναϊκό! (pic)

H περίπτωση του Ένες Κάντερ απασχολεί αρκετά τα διεθνή ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα, καθώς ο Τούρκος άσος των Θάντερ «πληρώνει» την υποστήριξή του στον Φετουλάχ Γκιουλέν, ορκισμένο εχθρό του Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ερντογάν έχει εξαπολύσει… κυνηγητό κατά του Ενές Καντέρ, έχοντας φροντίσει να δείξει με κάθε τρόπο πως ο καλαθοσφαιριστής είναι ανεπιθύμητος στη χώρα, μπλοκάροντας αρχικά το διαβατήριό του και στη συνέχεια εκδίδοντας ένταλμα σύλληψης κατά του με την κατηγορία «συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση».

Από την πλευρά του, ο Καντέρ, είναι αποφασισμένος να: «Σταθεί όρθιος για τα πιστεύω του», όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter. Κάπου εκεί, μέσα στην… τρέλα των γεγονότων, ήρθε μία… πρόταση από έναν φίλο των «πρασίνων», ο οποίος προσκάλεσε τον Καντέρ στην Ελλάδα προτρέποντάς τον να αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού: «Μπορείς να έρθεις στην Ελλάδα και να παίξεις για τον Παναθηναϊκό», ανέφερε το μήνυμα του.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.189 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.