ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μπορούμε το μπρέικ στο ΣΕΦ»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να παλέψει σκληρά για να κάνει το πρώτο βήμα στους τελικούς της Basket League.

«Μπορούμε το μπρέικ στο ΣΕΦ»

Μέσω του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος εξέφρασε την πίστη του για θετική έκβαση στην σειρά των τελικών, αρκεί οι «πράσινοι» να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο παιχνίδι στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Αναλυτικά το blog του νεαρού φόργουορντ του Παναθηναϊκού:

«Γεια σας,

Η μεγάλη στιγμή, αυτή που όλοι περιμέναμε από την αρχή της σεζόν, έφτασε. Την Κυριακή ξεκινούν οι τελικοί του πρωταθλήματος, η κατάκτηση του οποίου αποτελούσε εξ’ αρχής τον πρωταρχικό στόχο της ομάδας μας. Μέχρι τώρα πετύχαμε τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου, που επετεύχθη μέσω της νίκης μας στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού και επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο, ενώ δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Final 4 της Ευρωλίγκα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.317 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τελευταίο γεγονός ήταν κάτι που μας στεναχώρησε ιδιαίτερα καθώς προσπαθήσαμε αρκετά για το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο -δυστυχώς- δεν αξιοποιήσαμε.

Όλα τα παραπάνω, όμως, είναι παρελθόν. Όπως προανέφερα, ο μεγάλος μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και την Κυριακή θα έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε το πρώτο βήμα.

Το γεγονός ότι έχουμε μειονέκτημα έδρας δεν μας ευνοεί, αλλά όπως έχει αποδειχθεί τόσο πέρσι, όσο και φέτος στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, η έδρα δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Και εμείς έχουμε κερδίσει εκεί μέσα και αυτοί μας έχουν κερδίσει στο ΟΑΚΑ.

Το ζητούμενο για εμάς είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να παίξουμε βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων.

Ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική ομάδα, κάτι που έδειξε και στη συμμετοχή της στο Final Four. Τη σεβόμαστε απόλυτα ωστόσο έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να την κερδίσουμε.

Σε οποιαδήποτε σειρά πλέι οφ το πρώτο παιχνίδι είναι κομβικό, γι’ αυτό και είμαστε υποχρεωμένοι να πολεμήσουμε σκληρά για να το κερδίσουμε.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Βασίλης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.