ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η ευκαιρία του Παππά για ρεκόρ στους τελικούς

Ο Έλληνας γκαρντ απέχει ελάχιστα από την επίτευξη δύο ατομικών ρεκόρ, τα οποία μπορεί να «πιάσει» στα επερχόμενα ματς με τον Ολυμπιακό.

Η ευκαιρία του Παππά για ρεκόρ στους τελικούς

Πλησιάζει η ώρα για την πρώτη «πράξη» των τελικών της Basket League (28/5, 21:00) και στον Παναθηναϊκό άπαντες ετοιμάζονται να μπουν στη μάχη για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Πέραν της συλλογικής προσπάθειας, υπάρχουν και ορισμένες αξιοσημείωτα ατομικά ρεκόρ τα οποία οι παίκτες των «πρασίνων» έχουν τη δυνατότητα να καταρρίψουν στα επερχόμενα ματς με τον Ολυμπιακό, όπως για παράδειγμα ο Νίκος Παππάς.

Ο Έλληνας γκαρντ βρίσκεται αρκετά κοντά στη συμπλήρωση 500 εύστοχων βολών και την επίτευξη 400 εύστοχων σουτ δύο πόντων στα παιχνίδι του πρωταθλήματος.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.395 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, χρειάζεται να ευστοχήσει δέκα φορές από τη γραμμή της φιλανθρωπίας και παράλληλα να βρει οκτώ φορές τον στόχο στα σουτ δυο πόντων, προκειμένου να πετύχει τον… ατομικό στόχο του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.