ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πήρε θέση για… κινηματογραφική ταινία ο Τζέιμς (pic)

Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» εξέφρασε την άποψή του στη σύγκριση δύο δημοφιλών τίτλων του Χόλιγουντ.

Πήρε θέση για... κινηματογραφική ταινία ο Τζέιμς (pic)

Το «Logan»,  η ταινία επιστημονικής φαντασίας που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν λίγους μήνες, έχει προκαλέσει αρκετή αίσθηση στο διαδικτυακό -και όχι μόνο- κοινό.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες δημιουργήθηκε και γκάλοπ στο Twitter το οποίο θέτει την ερώτηση εάν το «Logan» είναι καλύτερο από το «Τhe Dark Knight», με τον Μάικ Τζέιμς να παίρνει θέση, εκφράζοντας την άποψή του:

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορούν να τεθούν υπό σύγκριση. To «Logan» είναι πιο συγκρίσιμο με το «The Dark Knight Rises».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.513 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.