ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Παράνοια» στην ανάρτηση του Χεζόνια: «Έλα να πάρουμε το έβδομο…» (pic)

Χαμός από σχόλια οπαδών του Παναθηναϊκού στην ανάρτηση του Χεζόνια. Toυ ζητάνε να αφήσει το NBA και να έρθει στον Παναθηναϊκό.

«Παράνοια» στην ανάρτηση του Χεζόνια: «Έλα να πάρουμε το έβδομο...» (pic)

Ο 22χρονος φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ έδειξε το απόγευμα του Σαββάτου πόσο αγαπά τον Παναθηναϊκό, αναρτώντας φωτογραφία της Θύρας 13 εν δράσει από τα παιχνίδια με τη Φενέρ.

Μία ανάρτηση που, όπως ήταν φυσικό, προσέλκυσε το ενδιαφέρον δεκάδων οπαδών της ομάδας, οι οποίοι αποθέωσαν τον Κροάτη καλαθοσφαιριστή, ζητώντας του να αφήσει το ΝΒΑ και να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Μάλιστα, αρκετοί εξ αυτών έκαναν επισήμανση το προφίλ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο instagram, προκειμένου ο ίδιος να δει τι… συμβαίνει και να κάνει πράξη την επιθυμία του κόσμου.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.423 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

UNREAL. ☘️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mario Hezonja (@supermariohezonja) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...