ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτό θα είναι το νέο όνομα του ΟΑΚΑ;

Ήδη έχουν αρχίσει οι προτάσεις για το νέο όνομα του κλειστού.

Αυτό θα είναι το νέο όνομα του ΟΑΚΑ;

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Κυβέρνηση για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια, αλλά και την αναλυτική μελέτη του σχεδίου για τη μετατροπή του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων σε ένα καταπράσινο «παλάτι».

Ήδη έχουν έρθει στο «φως» κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το εν λόγω πρότζεκτ, ενώ παράλληλα, ένα ζήτημα που φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα είναι η ονομασία του ΟΑΚΑ από τη στιγμή που θα περάσει στα «χέρια» του Παναθηναϊκού.

Η εφημερίδα «Πράσινη» δεν δίστασε να προχωρήσει σε μία πρώτη ανεπίσημη… ονοματοδοσία, «βαπτίζοντας» το κλειστό «Panathinaikos BC Green Arena».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.