ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην αποστολή ο Βιγιαφάνιες

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε, λίγο μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, τους 22 ποδοσφαιριστές οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή του «τριφυλλιού» για το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο (28/5, 18:15). Μέσα ο Βιγιαφάνιες.

Στην αποστολή ο Βιγιαφάνιες

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο (28/5, 18:15) το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Από το σημερινό πρόγραμμα απουσίασαν οι Εμποκού (άδεια) ενώ ο Τελάντερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια έπαιξαν κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους». Μέσα ο Βιγιαφάνιες αλλά και ο Ρινάλντι.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 104.190 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η αποστολή: ΣΣτιλ, Ο. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Ρινάλντι, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...