ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η Λεωφόρος του… 73%

Κάτι παραπάνω από θετικός ήταν ο απολογισμός των «πρασίνων» στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους τη φετινή σεζόν.

Η Λεωφόρος του... 73%

Ο Παναθηναϊκός δίνει αύριο (28/5, 18:15) το τελευταίο -επίσημο- εντός έδρας παιχνίδι του στην ιστορική του έδρα, αντιμετωπίζοντας τον Πανιώνιο για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ και έχει ως έναν και μοναδικό στόχο τη νίκη, με την οποία θα αποφύγει οριστικά την τελευταία θέση στο μίνι πρωτάθλημα.

Παράλληλα, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλει να κλείσει όσο καλύτερα γίνεται την φετινή εντός έδρας παρουσία της και να ευχαριστήσει τους οπαδούς της παίρνοντας το ανάλογο αποτέλεσμα, γεγονός που έχει πράξει κατά το δοκούν την τρέχουσα σεζόν, κρίνοντας από τις επιδόσεις της στη Λεωφόρο.

Μπορεί να απομένει μία τελευταία εντός έδρας «εκκρεμότητα» για το «τριφύλλι», ωστόσο οι αριθμοί και τα ποσοστά έχουν εν ολίγοις «κλειδώσει».

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.206 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με βάση αυτά, παρατηρούμε πως φέτος, ο Παναθηναϊκός στάθηκε αρκετά ικανοποιητικά στα ματς της Λεωφόρου, έχοντας απολογισμό 19 νικών (οι οποίες μπορούν κάλλιστα να γίνουν 20 στο αυριανό ματς με τον Πανιώνιο) 3 ισοπαλιών και 4 ηττών, σε σύνολο 26 ματς.

Το «τριφύλλι» έχει 19/26 εντός έδρας, ήτοι 73% ποσοστό νικών στο «Απ. Νικολαΐδης», το οποίο μπορεί να ανέβει στο 77% σε περίπτωση που πάρει το 20ο του εντός έδρας «τρίποντο» το απόγευμα της Κυριακής.

Όσον αφορά την «αρνητική» πλευρά του «νομίσματος», οι τρεις από τις τέσσερις ήττες των «πρασίνων» στη Λεωφόρο συνέβησαν στα τρία ευρωπαϊκά ματς που έδωσαν στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League (Άγιαξ, Σταντάρ, Θέλτα), με την Ξάνθη να είναι η μοναδική ομάδα που «άλωσε» το «Απ. Νικολαΐδης» (1-2).

Τέλος, τα δύο από τα τρία ισόπαλα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού προήλθαν από τις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ (0-0) και τον Λεβαδειακό (0-0) στο πρωτάθλημα, ενώ με το ίδιο σκορ έληξε και η αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Ηρακλή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...