ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (18:15, NovaSports 2 - Panathinaikos24.gr LIVE)

Μονόδρομος η νίκη για τους «πράσινους»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (18:15) στη Λεωφόρο τον Πανιώνιο και θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να αποφύγει την τελευταία θέση των πλέι οφ, στην τελευταία εντός έδρας εμφάνισή του για φέτος.

Μονόδρομος η νίκη για τους «πράσινους»

Την προηγούμενη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στα φετινά πλέι οφ, η οποία του έδωσε την κατάλληλη ψυχολογία εν όψει της συνέχειας.

Οι «πράσινοι» καλούνται να «κεφαλαιοποιήσουν» σήμερα το θετικό αποτέλεσμα που πήραν κόντρα στην ΑΕΚ, συνεχίζοντας στους ίδιους ρυθμούς και με αντίπαλο τον Πανιώνιο, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η ομάδα του Ουζουνίδη θέλει πάση θυσία να πετύχει το 2 στα 2 και να απομακρύνει το ενδεχόμενο τερματισμού της στην τελευταία θέση του μίνι πρωταθλήματος (εκκρεμεί η απόφαση για το ματς με τον ΠΑΟΚ) η οποία θα την οδηγήσει να αρχίσει τον «γολγοθά» της από πολύ νωρίς το καλοκαίρι.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, ο Παναθηναϊκός έχει στο πλευρό του την προϊστορία, καθώς μετρά αήττητο σερί με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.