ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο «στόχαστρο» της ΑΕΛ ο Βλαχοδήμος

Οι «βυσσινί» ενδιαφέρονται ζεστά για την απόκτηση του 25χρονου ποδοσφαιριστή των «πρασίνων».

Στο «στόχαστρο» της ΑΕΛ ο Βλαχοδήμος

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος δεν κατάφερε να βρει μία μόνιμη θέση μεταξύ των επιλογών του Μαρίνου Ουζουνίδη, με τον Έλληνα τεχνικό να μην τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του εν όψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα πάντως με το δημοσίευμα της «Sportday», ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ΑΕΛ, η οποία έχει εξετάσει ήδη τα δεδομένα και αναμένεται να κινηθεί για να τον ντύσει στα «βυσσινί», εφόσον οι «πράσινοι» τον τοποθετήσουν στη λίστα των διαθέσιμων για δανεισμό παικτών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...