ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα πλάνα του Ουζουνίδη για τον Πανιώνιο

Οι σκέψεις του Εβρίτη τεχνικού αλλά και η πιθανή ενδεκάδα την οποία προσανατολίζεται να παρατάξει στο αποψινό ματς της Λεωφόρου.

Τα πλάνα του Ουζουνίδη για τον Πανιώνιο

Τελευταία εμφάνιση μπροστά στο κοινό του και συνάμα μέγιστη ανάγκη για το πολύτιμο τρίποντο… αποφυγής της τελευταίας θέσης στην κατάταξη. Αυτά είναι τα δύο χαρακτηριστικά που διέπουν την αποψινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο (18:15) σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ήδη κατά νου τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο υπάρχουν δύο ερωτηματικά αναφορικά με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το βασικό σχήμα.

Αφ’ ενός, θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή ή όχι του Ροντρίγκο Μολέδο στην ενδεκάδα, με τον Βραζιλιάνο, ο οποίος θα φορά προστατευτική μάσκα ελέω κατάγματος στη μύτη, να έχει μεν τις πιθανότητες υπέρ του, ωστόσο παίζει πάντα το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Στέφανου Ευαγγέλου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 14.828 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αφ’ ετέρου, παίζεται επίσης μία θέση στην κορυφή της επίθεσης, με τους Μολίνς και Λέτο να τη διεκδικούν. Εάν κριθεί πως ο Αργεντινός φορ έχει δυνάμεις, τότε αποκτά ξεκάθαρο προβάδισμα αντί του Σουηδού, ειδάλλως βασικός θα ξεκινήσει ο Μολίνς.

Συνοπτικά, οι «πράσινοι» αναμένεται να ξεκινήσουν το ματς με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στο τέρμα, Χουλτ, Κουτρουμπή, Μολέδο (ή Ευαγγέλου), Μαρινάκη στην άμυνα, στα χαφ τους Κουρμπέλη, Ζέκα,, αριστερά τον Χατζηγιοβάνη, δεξιά τον Bλαχοδήμο και στην κορυφή τον Κλωναρίδη και τον Λέτο (ή τον Μολίνς).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.