ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νάνο: «Η Λεωφόρος δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο γήπεδο»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη δύναμη της έδρας του Παναθηναϊκού και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Νάνο: «Η Λεωφόρος δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο γήπεδο»

Συνέντευξη του Νάνο Γκονσάλες φιλοξενεί στις σελίδες του το Match Programme του «τριφυλλιού» για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, υποκλίθηκε στη δυναμική της Λεωφόρου, έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, «ξετυλίγοντας» το κουβάρι των αναμνήσεων από τη θητεία του στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νάνο:

Έχεις κάνει μια γεμάτη σεζόν και η προσαρμογή σου φαίνεται πως ήταν εύκολη. Είσαι ευχαριστημένος;

«Πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος διότι παίζω βασικός σε όλα τα παιχνίδια αν και πρέπει να πω πως η σεζόν για την Αλμερία δεν ήταν όπως την περιμέναμε. Βρισκόμαστε χαμηλά στην κατάταξη. Οι βλέψεις μας αρχικά ήταν να φτάσουμε πολύ ψηλά αλλά αυτό δυστυχώς δεν συνέβη.Υπολείπονται ακόμα 3 αγώνες και συνεχίζουμε.Αυτό πάντως που είναι σημαντικό είναι ότι γλυτώσαμε τον υποβιβασμό».Η Αλμερία έχει τρεις αγώνες ακόμα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.446 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι περιμένεις από αυτούς;

«Αυτό που περιμένω είναι να κερδίσουμε και αύριο που παίζουμε με Μιραντές αλλά και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια φυσικά».

Παρακολουθείς καθόλου τα νέα του Παναθηναϊκού, μιλάς με παλιούς σου συμπαίκτες;

«Βεβαίως και παρακολουθώ όλα τα νέα του Παναθηναϊκού, διότι είναι μια ομάδα στην οποία αγωνίστηκα και αγαπώ. Ενημερώνομαι μέσω των αθλητικών ιστοσελίδων αλλά και γενικά των υπόλοιπων μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα διατηρώ τις επαφές μου και επικοινωνώ με τους πρώην συμπαίκτες μου στην Αθήνα».

Αγωνίστηκες τρεις σεζόν στον Παναθηναϊκό και τις τρεις στη Λεωφόρο. Πώς σου φαίνεται σαν έδρα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες έδρες των ομάδων που έχεις αγωνιστεί;

«Η Λεωφόρος δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο γήπεδο. Στην Λεωφόρο ζεις το παιχνίδι και γενικά το ποδόσφαιρο διαφορετικά. Οι φίλαθλοι της ομάδας είναι καταπληκτικοί. Η ατμόσφαιρα που βιώνει κανείς στην Λεωφόρο μπορεί να την ζήσεις σε ελάχιστα γήπεδα της Ευρώπης».

Πιστεύεις πως η Λεωφόρος σαν έδρα βοηθάει την ομάδα;

«Ναι αναμφισβήτητα. Από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό κάθε αγώνα! Εκεί οι φίλαθλοι με τις φωνές τους, τα τραγούδια τους και την αγάπη τους μας υποστηρίζουν συνεχώς!»

Ποια είναι η χειρότερη και ποια η καλύτερη στιγμή που έζησες σε αυτό το γήπεδο και ποιο παιχνίδι θυμάσαι περισσότερο από όσα έπαιξες;

«Δεν θα έλεγα ότι υπήρξε κάποια χειρότερη στιγμή. Σίγουρα υπήρξαν διάφορες δύσκολες καταστάσεις αλλά ποτέ δεν βίωσα αυτό που λέμε χειρότερη στιγμή. Οι ήττες είναι κι αυτές μέρος του ποδοσφαίρου, όπως και οι νίκες φυσικά. Θυμάμαι μια εξαιρετική στιγμή όταν είχαμε νικήσει μέσα στην Λεωφόρο τον Ολυμπιακό 2-1 και παρά την καταρρακτώδη βροχή οι φίλαθλοι παρέμεναν στις κερκίδες τους, ήταν συνέχεια δίπλα μας και μας υποστήριζαν. Επίσης θυμάμαι τα playoffs όταν παίζαμε απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο,αυτοί οι αγώνες ήταν όλοι σαν τελικοί. Θυμάμαι ιδιαίτερα όταν είχαμε κερδίσει το 2014 τον ΠΑΟΚ με 2-1 και είχα μάλιστα σημειώσει ένα γκολ και αναδείχτηκα MVP της αναμέτρησης!»

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού;

«Θα ήθελα να τους ζητήσω να συνεχίσουν να παραμένουν πιστοί στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός τους χρειάζεται και στις καλές και στις άσχημες στιγμές. Οι παίκτες μάλιστα στα δύσκολα τους χρειάζονται ακόμα περισσότερο και θα τους ευ-χαριστούν πάντα για αυτή την στήριξη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.