ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο «νήμα» θα κριθεί του Μολέδο

Την τελευταία στιγμή θα παρθεί η απόφαση για το εάν ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα είναι στο βασικό σχήμα για το ματς με τον Πανιώνιο.

Στο «νήμα» θα κριθεί του Μολέδο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον Πανιώνιο (18:15) στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ και θέλει πάση θυσία τη νίκη, ώστε να αποφύγει την τελευταία θέση της κατάταξης, η οποία θα τον αναγκάσει να αρχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι από νωρίς.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση κόντρα στους «κυανέρυθρους», ωστόσο υπάρχει ένα ερωτηματικό όσον αφορά την ενδεκάδα και αφορά την συμμετοχή του Ροντρίγκο Μολέδο.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού στο βασικό σχήμα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, καθώς παρά το γεγονός πως ο ίδιος κατάφερε να προπονηθεί το Σάββατο, εν τούτοις θα κληθεί να αγωνιστεί φορώντας προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο, μετά το κάταγμα που υπέστη στη μύτη στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.972 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε περίπτωση που ο Ουζουνίδης προτιμήσει να αφήσει τον Μολέδο στον πάγκο, τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Στέφανος Ευαγγέλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.