ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι γκολάρα πήγες να βάλεις ρε Χατζηγιοβάννη; (vid)

Ο νεαρός «άσος» του «τριφυλλιού» λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ της βραδιάς, αλλά ο Γιαννιώτης κατάφερε να βγάλει τη μπάλα κόρνερ!

Τι γκολάρα πήγες να βάλεις ρε Χατζηγιοβάννη; (vid)

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του το απόγευμα της Κυριακής, επικρατώντας με 1-0 του Πανιωνίου στη Λεωφόρο, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε από τον Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος με ένα εξαιρετικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη (17′), ωστόσο οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ακόμη ένα, εξίσου όμορφο τέρμα.

Στο 57ο λεπτό του παιχνιδιού, ο σκόρερ Λουντ βρήκε με ωραία μπαλιά τον Χατζηγιοβάννη και εκείνος θέλησε να «κρεμάσει» τον γκολκίπερ Γιαννιώτη με μία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Πανιωνίου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα, αλλά ο Έλληνας πορτιέρο του Πανιωνιού «αρνήθηκε» το γκολ στον νεαρό άσο του «τριφυλλιού», βγάζοντας τη μπάλα κόρνερ με το ένα χέρι.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 02:30 του βίντεο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.