ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χαιρέτησε και… πέταξε για Καμερούν ο Μπουμάλ

Όλα δείχνουν πως ήταν η τελευταία παρουσία του στο Κορωπί.

Χαιρέτησε και... πέταξε για Καμερούν ο Μπουμάλ

Έναν… αποχαιρετισμό περιελάμβανε η Σαββατιάτικη προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, με τον Ολιβιέ Μπουμάλ να χαιρετά συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο προτού αναχωρήσει για το Καμερόυν προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του εν όψει Confederations Cup.

Δεν αποκλείεται αυτή να ήταν και η τελευταία παρουσία του 27χρονου εξτρέμ στο προπονητικό κέντρο των «πρασίνων», καθώς ο ίδιος δεν κατάφερε να βρει μια θέση στις πρώτες επιλογές του Ουζουνίδη, παρά τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Όπως αναφέρει μάλιστα και η «Goal», ο Μπουμάλ βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέου συλλόγου, έχοντας πραγματοποιήσει επαφές με δύο ομάδες του εξωτερικού.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.729 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.