ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομπράντοβιτς: «Κομβικά για εμάς τα ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ο Σέρβος προπονητής της Φενέρ, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα που είχαν για την ομάδα του οι αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ομπράντοβιτς: «Κομβικά για εμάς τα ματς με τον Παναθηναϊκό»

O Zέλικο Ομπράντοβιτς κλήθηκε να κάνει έναν μίνι-απολογισμό για την φετινή ευρωπαϊκή πορεία της Φενέρ, η οποία έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής, κατακτώντας το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία της, στο Final-4 της Πόλης.

Ο Σέρβος κόουτς δεν δίστασε να αναφερθεί μεταξύ άλλων στα παιχνίδια της προημιτελικής σειράς με τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντάς τα κομβικά για την μετέπειτα πορεία της Φενέρ:

«Τα πλέι-οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό αναμφίβολα ήταν κομβικό σημείο της σεζόν για μας. Είχαμε αρχίσει να δουλεύουμε πλήρεις και καλά πριν από αυτά τα ματς και το νιώθαμε στην προπόνηση. Όταν έχεις 15 παίκτες διαθέσιμους, μπορείς να δουλέψεις όπως θες. Φυσικά ένα καλό αποτέλεσμα πάντα βοηθά και το να νικήσεις τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, όχι μία αλλά δύο φορές, βοήθησε πολύ. Και συνεχίσαμε έτσι μέχρι τέλους. Παίζαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις και μπροστά σε 20.000 θεατές. Ξέραμε πως έπρεπε να πάμε με σεβασμό στα ματς αυτά, αλλά όταν νικάς σε μια τέτοια έδρα παίρνεις αυτοπεποίθηση», δήλωσε, μεταξύ άλλων ο Ζοτς.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.431 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...