ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Τα 5 πιο μαύρα φυλάκια στην Ελλάδα (Pics)

Αν μπεις φαντάρος και καταλάβεις ότι παίζει να πας σε κάποιο από αυτά τα πέντε φυλάκια κάνε μεταβολή και ξεκίνα να τρέχεις...

Τα 5 πιο μαύρα φυλάκια στην Ελλάδα (Pics)

Στο μέρος που ξεκινάει εκεί όπου τελειώνει η λογική, τον στρατό, υπάρχουν διαφόρων ειδών μέρη στα οποία μπορείς να πήξεις. Διαφόρων ειδών σκοπιές που δεν έχουν κανένα νόημα ύπαρξης, διαφόρων ειδών στρατόπεδα που για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο υπάρχουν για να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη, διάφοροι περίεργοι «καραβανάδες» που πιστεύουν ότι είναι σοβαρός σκοπός για την ζωούλα τους να σου ζαλίζουν τον έρωτα – στον στρατό δεν υπάρχει λογική, μόνο ένα τεράστιο facepalm. Ένα από τα παράλογα πράγματα που έχει ανακαλύψει ο στρατός ώστε να καταργεί λίγο παραπάνω την λογική είναι τα φυλάκια. Προσοχή: άλλο πράγμα τα στρατόπεδα, άλλο τα φυλάκια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ