ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τι συμβαίνει με τον Χαραλαμπόπουλο…;

Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού, δείχνει να μην έχει την εξέλιξη που περίμεναν όλοι, έχει τα ελαφρυντικά του, αλλά και τις ευθύνες του.

Τι συμβαίνει με τον Χαραλαμπόπουλο…;

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Με την «γαλανόλευκη», παίζει τόσο απελευθερωμένα, τόσο «ηγετικά», που όταν φοράει τα πράσινα, μοιάζει με άλλον παίκτη.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μπορεί να βρίσκεται περίπου πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό, αλλά μοιάζει ίδιος και απαράλλακτος. Σε αγωνιστικό επίπεδο πάντα. Το ταλέντο του; Αστείρευτο. Από μυαλό, όσοι τον γνωρίζουν, λένε πως το έχει μέσα στο κεφάλι του, κάτι πολύ σημαντικό για έναν αθλητή που θέλει να κάνει καριέρα σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό.

Τι συμβαίνει τελικά; Στον  χθεσινό τελικό στο ΣΕΦ, ο Χαραλαμπόπουλος ήταν κακός, όποτε έχει αγωνιστεί φέτος δεν έχει καταφέρει κάτι το αξιόλογο. Φταίει ο ίδιος; Φταίνε άλλοι;

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.230 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλλον όλα μαζί. Ο Χαραλαμπόπουλος δεν πήρε ποτέ τις ευκαιρίες που ενδεχομένως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να περάσουν πέντε συναπτά έτη, όπου να μην έχει την εξέλιξη που θα έπρεπε. Οι συνεχείς αλλαγές προπονητών μόνο καλό δεν του έκαναν, με αποτέλεσμα να μένει στη ναφθαλίνη σχεδόν σε όλες τις περιόδους.

Ο Τσάβι Πασκουάλ πρέπει το καλοκαίρι να πάρει γενναίες αποφάσεις. Πρέπει να του δώσει ρόλο, να δουλέψει μαζί του, να τον καθιερώσει. Δεν γίνεται αλλιώς, δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Αν κρίνει ότι πρέπει να πάρει χρόνο συμμετοχής άλλου, ας το κάνει.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, είναι ένα prospect που δεν πρέπει να χαθεί, μήτε να χαραμιστεί και πρέπει ο Παναθηναϊκός να κάνει ό,τι περνά απ΄ το χέρι του γι’ αυτό. Η επόμενη σεζόν θα είναι κρίσιμη και δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος.

Ο ίδιος δείχνει φοβισμένος, δεν έχει τον απαιτούμενο τσαμπουκά μέσα στο παρκέ και συνήθως χάνεται στις μάχες με τους αντιπάλους. Πρέπει να βρει δύναμη, ψυχική κυρίως, να βγάλει θράσος και εγωισμό και να “δαγκώνει” κάθε φορά που πατά παρκέ. Αρκεί να το πατά συχνά και εδώ είναι η γραμμή που τέμνονται οι ευθύνες του παίκτη και του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.