ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ

Χωρίς Λέτο και Ζέκα στην Τούμπα

Δίχως τους τιμωρημένους Λέτο και Μπεργκ και τον τραυματία Ζέκα, θα παίξει ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Χωρίς Λέτο και Ζέκα στην Τούμπα

Οι «πράσινοι» δίνουν το τελευταίο ματς της χρονιάς, αντιμετωπίζοντας την Τετάρτη τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θέλουν ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τον Πανιώνιο που παίζει με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη. Αυτό, για να μην πάρει το τριφύλλι την τελευταία θέση στα πλέι οφ και να δουλέψει καλύτερα το καλοκαίρι, ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, αλλά και γενικότερα της νέας χρονιάς.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Λέτο και Μπεργκ. Επίσης, νοκ – άουτ για το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι και ο Κάρλος Ζέκα που τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στο χθεσινό ματς με τον Πανιώνιο. Ο αρχηγός της ομάδας έχει μια κάκωση μηνίσκου και σήμερα θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...