ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρίβερς: «Περιμένουμε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ»

Ο Αμερικανός φόργουορντ του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση των τελικών της Basket League, στέλνοντας μήνυμα αντεπίθεσης εν όψει του επικείμενου ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (1/6), προσκαλώντας τον κόσμο του «τριφυλλιού» να γεμίσει το κλειστό.

Ρίβερς: «Περιμένουμε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ»

Ήταν ένας από τους διακριθέντες του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στο «ΣΕΦ», όμως η εμφάνισή του δεν έφτανε ώστε οι «πράσινοι» να φύγουν από το Φάληρο με το «διπλό».

Παρά την ήττα, ο Κέι Σι Ρίβερς παραμένει αισιόδοξος για τη συνέχεια των τελικών, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι ο Παναθηναϊκός έχασε απλά μια μάχη, όχι τον πόλεμο, τονίζοντας πως ο στόχος της ομάδας για το δεύτερο ματς του ΟΑΚΑ, είναι μόνο η νίκη.

Παράλληλα, ο 30χρονος καλαθοσφαιριστής των «πρασίνων» έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, προσκαλώντας τον να γεμίσει το ΟΑΚΑ στο ματς που ακολουθεί.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 42.260 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρίβερς:

Για την ήττα στο πρώτο ματς: «Χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο. Κανένας πόλεμος δεν τέλειωσε με μία μάχη. Χάσαμε τη μάχη στην έδρα τους, τώρα έχουμε τη δεύτερη μάχη στη δική μας. Και στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Πάντα είμαι αισιόδοξος».

Για το ματς που ακολουθεί: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω το πρώτο παιχνίδι και να προχωρήσουμε. Έχουμε πλέον τον δεύτερο τελικό στην έδρα μας. Ήταν απλά ένα παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά τη χάσαμε. Μπορούσαμε να το κερδίσουμε σε αυτό το εχθρικό περιβάλλον. Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια στο δεύτερο παιχνίδι. Είχαμε και στο πρώτο ματς, αλλά στο σπίτι μας πρέπει να έχουμε περισσότερη. Περιμένουμε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ».

Για την απόδοσή του στο παιχνίδι του ΣΕΦ: «Θα μπορούσα να είμαι και καλύτερος. Η εμφάνισή μου δεν έπαιξε ρόλο, αφού δεν κερδίσαμε. Η εμφάνισή μου δεν έχει αντίκτυπο σε τίποτα. Είμαστε ομάδα και χάσαμε σαν ομάδα. Χάσαμε σαν Παναθηναϊκός και η εμφάνισή μου δεν δείχνει κάτι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...