Ήταν ένας από τους διακριθέντες του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στο «ΣΕΦ», όμως η εμφάνισή του δεν έφτανε ώστε οι «πράσινοι» να φύγουν από το Φάληρο με το «διπλό».

Παρά την ήττα, ο Κέι Σι Ρίβερς παραμένει αισιόδοξος για τη συνέχεια των τελικών, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι ο Παναθηναϊκός έχασε απλά μια μάχη, όχι τον πόλεμο, τονίζοντας πως ο στόχος της ομάδας για το δεύτερο ματς του ΟΑΚΑ, είναι μόνο η νίκη.

Παράλληλα, ο 30χρονος καλαθοσφαιριστής των «πρασίνων» έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, προσκαλώντας τον να γεμίσει το ΟΑΚΑ στο ματς που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρίβερς:

Για την ήττα στο πρώτο ματς: «Χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο. Κανένας πόλεμος δεν τέλειωσε με μία μάχη. Χάσαμε τη μάχη στην έδρα τους, τώρα έχουμε τη δεύτερη μάχη στη δική μας. Και στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Πάντα είμαι αισιόδοξος».

Για το ματς που ακολουθεί: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω το πρώτο παιχνίδι και να προχωρήσουμε. Έχουμε πλέον τον δεύτερο τελικό στην έδρα μας. Ήταν απλά ένα παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά τη χάσαμε. Μπορούσαμε να το κερδίσουμε σε αυτό το εχθρικό περιβάλλον. Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια στο δεύτερο παιχνίδι. Είχαμε και στο πρώτο ματς, αλλά στο σπίτι μας πρέπει να έχουμε περισσότερη. Περιμένουμε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ».

Για την απόδοσή του στο παιχνίδι του ΣΕΦ: «Θα μπορούσα να είμαι και καλύτερος. Η εμφάνισή μου δεν έπαιξε ρόλο, αφού δεν κερδίσαμε. Η εμφάνισή μου δεν έχει αντίκτυπο σε τίποτα. Είμαστε ομάδα και χάσαμε σαν ομάδα. Χάσαμε σαν Παναθηναϊκός και η εμφάνισή μου δεν δείχνει κάτι».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS