ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Νέα κρίσιμη συνάντηση κορυφής για την επόμενη ημέρα

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα καθίσει ξανά στο «τραπέζι» των συζητήσεων με τους Λυμπερόπουλο - Ουζουνίδη ώστε να παρθούν οριστικές αποφάσεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Νέα κρίσιμη συνάντηση κορυφής για την επόμενη ημέρα

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για την τρέχουσα σεζόν στη Θεσσαλονική, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ (31/5) σε αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Μετά το ματς της Τούμπας, σειρά παίρνει νέα σύσκεψη κορυφής μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου, του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία θα έχει επιτελικό χαρακτήρα, καθώς θα «κλειδώσουν» τα «καυτά» ζητήματα που αφορούν το μπάτζετ αλλά και τις αποχωρήσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται.

Στη συνάντηση αυτή, ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να θέσει επ’ ακριβώς το μπάτζετ το οποίο θα κληθεί να διαχειριστεί ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», τόσο για τις κινήσεις του συλλόγου στο θερινό μεταγραφικό «παζάρι», όσο και για το ζήτημα των αποχωρήσεων, που έχει άλλωστε τεθεί ως προτεραιότητα στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.296 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο «Λύμπε» καλείται να τελειώσει άμεσα με την υπόθεση αποδέσμευσης των συμβολαίων μίας εξάδας παικτών οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζον. Πρόκειται για τους Ρινάλντι, Ρέις, Χουχούμη, Τελάντερ, Μπουμάλ και τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, ενώ εντός των επομένων ημερών θα ξεκαθαρίσει οριστικά και το θέμα της παραμονής του Λέτο.

Οι «πράσινοι» θα επανέλθουν πραγματοποιώντας νέα πρόταση ανανέωσης στον Αργεντινό φορ, με συγκεκριμένες όμως απολαβές, την οποία εάν ο ίδιος δεχθεί τότε το θέμα θα έχει αίσιο τέλος, ειδάλλως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.