ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«ΒΡΑΖΟΥΝ» ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ

Στη FIFA ή την UEFA για τη δικαίωσή τους οι «πράσινοι»

Οργή προκάλεσαν στο «τριφύλλι» οι αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης. Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα ο Παναθηναϊκός προκειμένου να διεκδικήσει το δίκιο του.

Στη FIFA ή την UEFA για τη δικαίωσή τους οι «πράσινοι»

Το απόγευμα της Δευτέρας, το Πειθαρχικό όργανο της Super League ανακοίνωσε τη «λυπητερή» στον Παναθηναϊκό, θέτοντας στον σύλλογο βαρύτατες ποινές για την διακοπή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» υποδέχθηκαν τις εν λόγω αποφάσεις (αφαίρεση τριών βαθμών από τα πλέι οφ, αφαίρεση δύο βαθμών από το νέο πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων και 41.500 ευρώ πρόστιμο) με οργή, θεωρώντας πως η δικαιοσύνη εξάντλησε την αυστηρότητά της στον Παναθηναϊκό, εν αντιθέσει με άλλες περιπτώσεις.

Πάντως, στο «τριφύλλι» δεν αναμένεται να καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια. Έτσι κι αλλιώς, η απάντηση του Παναθηναϊκού στο άκουσμα των ποινών ήταν άμεση, με τους «πράσινους» να καταθέτουν έφεση, η οποία εάν δεν γίνει δεκτή θα μεταφερθεί από τον σύλλογο σε όλα τα διαθέσιμα όργανα του εξωτερικού.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εάν οι «πράσινοι» δεν καταφέρουν να δικαιωθούν από την έφεση θα προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο κι αν πάλι δεν βρουν και εκεί το δίκιο τους, είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα αντίστοιχα κλιμάκια της FIFA ή της UEFA.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.