ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γαρρής: «Φυσιολογικό να δημιουργεί φόβο και κόμπλεξ στους αντιπάλους ο Μπεργκ»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «πράσινης» ΠΑΕ σχολίασε με καυστικό τρόπο την απόφαση του ΠΑΟΚ να προβεί σε πρόσφατη παρέμβαση για την τιμωρία του Μάρκους Μπεργκ.

Γαρρής: «Φυσιολογικό να δημιουργεί φόβο και κόμπλεξ στους αντιπάλους ο Μπεργκ»

Νωρίτερα, ο «δικέφαλος» του «βορρά» έκανε πρόσφατη παρέμβαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ώστε να μην γίνει δεκτή η ένσταση του Παναθηναϊκού για τη μείωση της ποινής του Μάρκους Μπεργκ.

Η ενέργεια αυτή σχολιάστηκε με καυστικό τρόπο από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτη Γαρρή, ο οποίος τοποθετήθηκε επί του θέματος με ανάρτησή του στο Facebook:

«Οι αγωνιστικές επιδόσεις του Μάρκους Μπεργκ έχουν μείνει ανεξίτηλα χαραγμένες σε αρκετούς. Φυσιολογικό είναι να δημιουργεί φόβο και κόμπλεξ στους αντιπάλους. Από τη στιγμή που αγωνιστικά αδυνατούν να τον σταματήσουν, κάνουν ό,τι μπορούν εξωαγωνιστικά. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έκανε νέα πρόσθετη παρέμβαση, αυτή τη φορά στο Διαιτητικό για να μην πέσει η απίστευτη και άδικη τιμωρία του Μάρκους από τις 4 στις 3 αγωνιστικές και παίξει αύριο στην Τούμπα! Αυτά για να ξέρουμε τι συμβαίνει», ανέφερε ο Σταμάτης Γαρρής.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 90.459 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...