ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γαρρής: «Φυσιολογικό να δημιουργεί φόβο και κόμπλεξ στους αντιπάλους ο Μπεργκ»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «πράσινης» ΠΑΕ σχολίασε με καυστικό τρόπο την απόφαση του ΠΑΟΚ να προβεί σε πρόσφατη παρέμβαση για την τιμωρία του Μάρκους Μπεργκ.

Γαρρής: «Φυσιολογικό να δημιουργεί φόβο και κόμπλεξ στους αντιπάλους ο Μπεργκ» | panathinaikos24.gr

Νωρίτερα, ο «δικέφαλος» του «βορρά» έκανε πρόσφατη παρέμβαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ώστε να μην γίνει δεκτή η ένσταση του Παναθηναϊκού για τη μείωση της ποινής του Μάρκους Μπεργκ.

Η ενέργεια αυτή σχολιάστηκε με καυστικό τρόπο από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτη Γαρρή, ο οποίος τοποθετήθηκε επί του θέματος με ανάρτησή του στο Facebook:

«Οι αγωνιστικές επιδόσεις του Μάρκους Μπεργκ έχουν μείνει ανεξίτηλα χαραγμένες σε αρκετούς. Φυσιολογικό είναι να δημιουργεί φόβο και κόμπλεξ στους αντιπάλους. Από τη στιγμή που αγωνιστικά αδυνατούν να τον σταματήσουν, κάνουν ό,τι μπορούν εξωαγωνιστικά. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έκανε νέα πρόσθετη παρέμβαση, αυτή τη φορά στο Διαιτητικό για να μην πέσει η απίστευτη και άδικη τιμωρία του Μάρκους από τις 4 στις 3 αγωνιστικές και παίξει αύριο στην Τούμπα! Αυτά για να ξέρουμε τι συμβαίνει», ανέφερε ο Σταμάτης Γαρρής.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close