ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΚΔΙΚΑΣΗ

Αποφασίζουν για Μπεργκ

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Παναθηναϊκού στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της τιμωρίας του Μάρκους Μπεργκ και αναμένεται εντός ολίγου η απόφαση για τον Σουηδό.

Αποφασίζουν για Μπεργκ

O δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας τόνισε ότι η ομάδα του παρεμβαίνει υπέρ της απόφασης για επιβολή ποινής 3+1 αγωνιστικών στον Μπεργκ, καθώς έχει έννομο άμεσο συμφέρον. Κι αυτό γιατί υπάρχει η αυριανή αναμέτρηση στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική των Play Offs.

Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Κάρμης υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρέμβει και θεωρεί αυτή την κίνηση απαράδεκτη. Ανέφερε, παράλληλα, ότι η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε υπόψιν της στοιχεία που δεν θα έπρεπε (οπτικοακουστικό υλικό) προκειμένου να απορρίψει την έφεση του τριφυλλιού και ότι εκδόθηκε μια απαράδεκτη απόφαση με υπερβάλλοντα ζήλο από την Πειθαρχική Επιτροπη.

Εντός ολίγου αναμένεται η απόφαση…

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.