ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Ο «πονοκέφαλος» του Ουζουνίδη για την επίθεση

Οι περιορισμένες επιλογές που έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την στελέχωση της γραμμής κρούσης, αναγκάζουν τον Εβρίτη τεχνικό να προχωρήσει σε... αλχημείες όσον αφορά τους παίκτες οι οποίοι θα ξεκινήσουν βασικοί στο αυριανό ματς.

Ο «πονοκέφαλος» του Ουζουνίδη για την επίθεση

Το φινάλε της τρέχουσας σεζόν θα «παιχτεί» στην Τούμπα για τον Παναθηναϊκό (31/5), σε ένα ματς που μόνο αδιάφορο δεν είναι για τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός θέλει πάση θυσία ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα του ΠΑΟΚ, έχοντας παράλληλα το νου του στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης (Πανιώνιος – ΑΕΚ) προκειμένου να αποφύγει την τελευταία θέση της κατάταξης που οδηγεί σε ευρωπαϊκή αρχή από τα μέσα Ιούλη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο αυριανό ματς, χωρίς ωστόσο να λείπουν για ακόμη μια φορά τα προβλήματα, καθώς ο Εβρίτης τεχνικός έχει μπροστά του μία γερή «σπαζοκεφαλιά» όσον αφορά τη στελέχωση της επίθεσης. Με τους Μπεργκ και Λέτο τιμωρημένους, οι διαθέσιμες λύσεις για την γραμμή κρούσης ελαχιστοποιούνται.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο «κάδρο» υπάρχει ο Γκιγιέρμο Μολίνς, ωστόσο δεν είναι σίγουρο εάν ο Έλληνας τεχνικός τον ρίξει στη «μάχη» από την αρχή, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει δίδυμο «έκπληξη», τοποθετώντας τον νεαρό Πίσπα στο πλευρό του Κλωναρίδη.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός αναμένει με αγωνία την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου για την ποινή του Μάρκους Μπεργκ, καθώς εάν μειωθεί τελικά η ποινή του Σουηδού, ο ίδιος θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας στην Τούμπα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.