ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η «υπόκλιση» και η ευχή του Βιγιαφάνιες για τον Λέτο

Τα σχόλια του Αργεντινού μεσοεπιθετικού για τον συμπατριώτη του, Σεμπαστιάν Λέτο.

Η «υπόκλιση» και η ευχή του Βιγιαφάνιες για τον Λέτο

Η παραμονή του Σεμπαστιάν Λέτο στον Παναθηναϊκό παραμένει ανοιχτή, εν αναμονή της επικείμενης συνάντησης της πλευράς του Αργεντινού με τους «πράσινους» ώστε να ξεκαθαρίσει το εάν ο Αργεντινός αποδεχθεί την πρόταση του «τριφυλλιού», συνεχίζοντας να φορά τα πράσινα και την επόμενη σεζόν, ή αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο συμπαίκτης και συμπατριώτης του «Σέμπα», Λούκας Βιγιαφάνιες, κλήθηκε να σχολιάσει το όλο ζήτημα, απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε στην κάμερα της Nova. Ο Βίγια αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Λέτο, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν πολύτιμο παίκτη και μαχητή εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ ευχήθηκε να τα βρει σε όλα με τον σύλλογο και να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα.

«Πάντα χρειαζόμαστε και θέλουμε παίκτες όπως ο Λέτο και τον Σέμπα τον θέλουμε. Είναι ένας σημαντικός παίκτης τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι ένας παίκτης ο οποίος ειδικά εκτός αγωνιστικού χώρου μας βοηθάει πολύ. Εντός αγωνιστικού χώρου τον βλέπετε όλοι, ξέρετε πόσο μαχητής είναι, πόσο κοιτάει να είναι μέσα στις φάσεις, πόσο κοιτάει να βοηθάει και να πετυχαίνει γκολ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τέτοιους παίκτες έχουμε ανάγκη. Επί προσωπικού εμένα μου αρέσει και ο τρόπος του παιχνιδιού του και ο τρόπος που καταλαβαίνει τη φάση, το ποδόσφαιρο γενικότερα. Αργεντινός για μένα χαρά να τον έχω δίπλα μου θα ήθελα να πω ότι το χθεσινό δεν είναι αποχαιρετισμός μακάρι να τα βρει σε όλα με τον σύλλογο και να παραμείνει στον Παναθηναϊκό», ανέφερε ο Βιγιαφάνιες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.