ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ενδιαφέρον από την Κύπρο για Λέτο

Σύλλογος από την Κύπρο παρακολουθεί «στενά» την περίπτωση του Αργεντινού φορ, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ενδιαφέρον από την Κύπρο για Λέτο

Όσο παραμένει «ανοιχτό» το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Σεμπαστιάν Λέτο, τόσο θα αυξάνονται οι φήμες αναφορικά με τις ομάδες οι οποίες «καλοβλέπουν» την περίπτωση του «Σέμπα», σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις του με τους «πράσινους» δεν έχουν αίσιο τέλος.

Μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Σπάρτα Πράγας του Αντρέα Στραματσόνι για τον Αργεντινό φορ, είδαν το φως της δημοσιότητας νέες φήμες σχετικά με νέο επίδοξο «μνηστήρα» για τον Λέτο, αυτή τη φορά από την Κύπρο.

Η κυπριακή ιστοσελίδα kerkida.net, αναφέρει πως ο Λέτο βρίσκεται στο «στόχαστρο» κυπριακού συλλόγου, ο οποίος όμως διατηρεί σε… φιλολογικό επίπεδο το ενδιαφέρον του, καθώς δεν έχει καταθέσει κάποια πρόταση για την απόκτησή του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.808 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.