ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος για πρώην άσο του ΝΒΑ: «Αγαπημένος παίκτης, αλλά…» (pic)

Η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε σχόλιο οπαδού για γνωστό καλαθοσφαιριστή που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ και πλέον βρίσκεται στην Κίνα.

Γιαννακόπουλος για πρώην άσο του ΝΒΑ: «Αγαπημένος παίκτης, αλλά...» (pic)

Ένας οπαδός του Παναθηναϊκού ζήτησε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να φέρει στον Παναθηναϊκό τον πρώην παίκτη των Νικς, Τζίμερ Φριντέτ, με τον μεγαλομέτοχο των «πρασίνων» να απαντά:«Αγαπημένος παίκτης, αλλά δεν τον γουστάρει κανένας προπονητής. Γι’ αυτό κατέληξε Κίνα».

Πράγματι, ο 28χρονος combo guard δεν φανέρωσε ποτέ τις πραγματικές δυνατότητές του στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ και έπειτα από την παρουσία του σε Κινγκς, Μπουλς, Πέλικανς, Νικς, με ενδιάμεση στάση στο ΝBDL, κατέληξε στα… βάθη της ανατολής, βγάζοντας το «ψωμί» του στους Σαρκς από την Σανγκάη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.