ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι: “Δεν ήρθα για τα λεφτά στη Σπάρτα Πράγας”

Ο Αντρέα Στραματσόνι, αναφέρθηκε στη συμφωνία του με την Σπάρτα Πράγας και τους λόγους για τους οποίους συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Στραματσόνι:

Διαβάστε όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός:

«Ξεκινήσαμε τις επαφές μας πριν από δύο μήνες. Αρχικά επρόκειτο για μια διερευνητική κρούση. Εκείνη την εποχή διαπραγματευόμουν με μια άλλη ιταλική ομάδα, όμως για να είμαι ειλικρινής η Σπάρτα Πράγας μετά την συνάντηση μου με τον κ. Κρετίνσκι έγινε προτεραιότητα μου.

Ήταν πειστικός, φιλόδοξος, μα πάνω από όλα είχε ξεκάθαρο πλάνο. Μπορώ να πω πως πρόκειται για έναν γνώστη του του ποδοσφαίρου. Για έναν προπονητή αποτελεί πλεονέκτημα να έχει έναν τέτοιο πρόεδρο. Είχα την εμπειρία από τον Παναθηναϊκό ή ακόμη και με την Ουντινέζε όπου είχαμε μόνο δύο Ιταλούς ποδοσφαιριστές. Τα αγγλικά είναι μια διεθνής ποδοσφαιρική γλώσσα και η Σπάρτα θέλει να γίνει ένας διεθνής σύλλογος. Δεν νιώθω φόβο. 

Ο κ. Κρετίνσκι (σ.σ. πρόεδρος της Σπάρτα Πράγας) γνώριζε τις οικονομικές απαιτήσεις μου. Αποφάσισα να αναλάβω αυτό το πρότζεκτ για αθλητικούς λόγους και όχι για τα λεφτά. Είμαι χαρούμενος που η Σπάρτα αποδέχθηκε τις απαιτήσεις μου και ξέρω πως η δουλειά μου θα κριθεί από τα αποτελέσματα που θα φέρουμε». 

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 13.821 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.