ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η τελική βαθμολογία των πλέι οφ και η θέση του Παναθηναϊκού

Δείτε πως διαμορφώθηκε η κατάσταση μετά το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ. Σε ποια θέση τερμάτισαν οι «πράσινοι»

Η τελική βαθμολογία των πλέι οφ και η θέση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μείνει όρθιος στην Τούμπα ισοφαρίζοντας τα γκολ των Μπίσεσβαρ και Ενρίκε με τους Κλωναρίδη και Λουντ, με τον Μολίνς να διαμορφώνει το 3-2 στις καθυστερήσεις, δίνοντας στον Παναθηναϊκό μία τεράστια νίκη γοήτρου.

Το αποτέλεσμα αυτό «κλείδωσε» την τρίτη θέση της κατάταξης για τους «πράσινους» και παράλληλα έστειλε την ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League.

Η τελική βαθμολογία

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

1. AEK 12 2. ΠΑΟΚ 11 3. Παναθηναϊκός 8 4. Πανιώνιος 4

Τα σημερινά αποτελέσματα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-3 Πανιώνιος – ΑΕΚ 1-2

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.