Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» στην κάμερα της Nova:

«Θα μου επιτρέψετε να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο. Είναι λίγο ό,τι και να πω. Μπράβο σε όλους όσους αγωνίστηκαν σήμερα αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής. Αυτή η ενέργεια που έβγαλε η ομάδα στα πλέι οφ δεν φτάνει να πεις συγχαρητήρια. Στο τέλος της σεζόν έδωσαν το 200%. Είναι κάτι που θέλουμε να βλέπουμε όλοι και ας λείπει η μεγάλη ποιότητα. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός σημαίνει κατάθεση ψυχής. Δεν μ’ ενδιαφέρει κανένα αποτέλεσμα. Θέλουμε να βλέπουμε παίκτες που θα διψούν και θα προσπαθούν για τη νίκη. Όταν η ομάδα καταθέτει ψυχή».

Για τα πλέι οφ: «Δεν μένει καμία πικρή γεύση. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και η ομορφιά του. Υπήρξαν αποφάσεις, δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να κοιτάζουμε μόνο αυτό, μόνο ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο».

Για τη μεταγραφική περίοδο: «Δεν υπάρχει περίπτωση να σας πω κάτι για τον προγραμματισμό. Ποτέ δεν ξέρεις, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και το αποτέλεσμα θα φανεί στο γήπεδο. Έχουμε εμπιστοσύνη, δουλεύουμε όλοι μαζί. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο τις επόμενες μέρες, βρισκόμαστε συχνά κι έχουμε πολύ καλή επικοινωνία κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα».

Για αν αυτό το φινάλε μπορεί να του δώσει «όπλα» για την κουβέντα με τον Γιάννη Αλαφούζου: «Δεν αλλάζει τίποτα ένα αποτέλεσμα. Έχω πλάνα στο μυαλό μου. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να κοιτάζουμε την κάθε μέρα».

Για το θέμα του Μολέδο που δεν έπαιξε στην Τούμπα: «Ο λόγος που ήρθα να μιλήσω, είναι ο Μολέδο. Το συμβόλαιό του τελειώνει το 2018. Ακούστηκαν πολλά. Είναι σενάρια. Είμαι βέβαιος γι’ αυτό. Έκανε ένα λάθος, θεωρώ ότι δεν είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος. Υπάρχουν εσωτερικοί κανονισμοί, θα κάτσουμε σαν οικογένεια να λύσουμε τα προβλήματα εσωτερικά και θα τιμωρηθεί όπως του αρμόζει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ποδοσφαιριστής που δεν πωλείται. Αν έρθει πρόταση για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή και είναι ευχαριστημένες όλες οι πλευρές μπορεί να γίνει κουβέντα. Μιλάω για όλους τους παίκτες, αυτή είναι η φιλοσοφία μου».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου