Ο Παναθηναϊκός Superfoods, βρίσκεται στην πιο αδύνατη στιγμή του, εδώ και 25 χρόνια. Αυτό είναι μια πραγματικότητα και την γνωρίζουν, πρώτοι απ’ όλους οι άνθρωποι της ομάδας. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως ακόμα και σε αυτή τη φάση, οι «απέναντι» δείχνουν φόβο, για το γεγονός πως αυτός ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει επί ίσοις όροις και αυτό το πρωτάθλημα.

Αν θέλετε τη γνώμη μου, ο Παναθηναϊκός-για πολλούς λόγους-δε θα τα καταφέρει. Είναι μια πρόβλεψη. Μακάρι να πέσω έξω. Αλλά αν ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος-που είναι-γιατί να μην το πάρει;

Αυτό που εκνευρίζει και σε βγάζει από τα ρούχα σου, είναι η προπαγάνδα που γίνεται με τον πιο αισχρό τρόπο. Όλοι είδαν τι συνέβη με το εν λόγω δημοσίευμα και τις φωτογραφίες των παικτών της ομάδας, που υποτίθεται γλεντούσαν μετά τον πρώτο τελικό, μέχρι πρωίας.

Αλλά αν δεν υπάρχει τσίπα… Για να τελειώνουμε και να μην μας περνάνε για μ@λ@κ@ς. Ξέρουμε και ποιος/ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό, τους διαβάζουμε στα social media και ξέρουμε πολύ καλά το ποιόν τους.

Το καταλαβαίνουμε πως φοβάστε τον Παναθηναϊκό. Λογικό είναι. Φαντάζεστε να χάσει το πρωτάθλημα ο φιναλίστ της Ευρωλίγκας από μια ομάδα που πέρασε όσα πέρασε το τελευταίο διάστημα; Φαντάζεστε τι θα πουν οι ίδιοι οι οπαδοί τους αν χάσουν αυτόν τον τίτλο; Γι’ αυτό και η πρεμούρα. Δεν πειράζει όμως, συνεχίστε να εκτίθεστε. Το κάνετε πιο εύκολο για μας.

Και εις ανώτερα…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου