Ποδόσφαιρο

Του… πηγαίνει ο ΠΑΟΚ: Το deja vu και οι φοβερές επιδόσεις του Λουντ κόντρα στον «δικέφαλο» του «Βορρά» (vids)

Το... deja vu του Φινλανδού μέσου στην Τούμπα και η παράδοση που «χτίζει» κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Στις αναμετρήσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ τα «φώτα» πέφτουν συνήθως πάνω στον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος… δαιμονίζεται όταν βρίσκει μπροστά του τους Θεσσαλονικείς.

Ωστόσο, ανάλογη παράδοση, έστω και πιο… διακριτικά, λόγω θέσης, πάει να «χτίσει» και ο Ρόμπιν Λουντ που σκόραρε το δεύτερο γκολ των «πρασίνων» στην αποψινή αναμέτρηση με την ομάδα του Ίβιτς, ανοίγοντας τον «δρόμο» για την ανατροπή.

Παράλληλα, ο Φινλανδός μέσος έζησε σήμερα ένα… ιδιαίτερο deja vu, καθώς σκόραρε στο ίδιο γήπεδο, την ίδια ημερομηνία (31/5) για την ίδια διοργάνωση (πλέι οφ) και στην ίδια αγωνιστική (6η) έναν ακριβώς χρόνο μετά το 1-1 της 31ης Μαΐου του 2016.

Φέτος, ο Λουντ σκόραρε το δεύτερο γκολ του «τριφυλλιού» στο 78ο λεπτό του ματς, ενώ πέρσι είχε ισοφαρίσει στο 26ο λεπτό το γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο 24χρονος μέσος είχε σκοράρει και στο παιχνίδι της Λεωφόρου κόντρα στον ΠΑΟΚ, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο ντεμπούτο του Ουζουνίδη στον «πράσινο» πάγκο!

Exit mobile version