ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το αποθεωτικό μήνυμα του Ζέκα: «Παιδιά, δεν έχω λόγια…» (pic)

Ο 28χρονος μέσος δεν δίστασε να «αποθεώσει» τους συμπαίκτες του για το μεγάλο «διπλό» στην Τούμπα.

Το αποθεωτικό μήνυμα του Ζέκα: «Παιδιά, δεν έχω λόγια...» (pic)

Ο Κάρλος Ζέκα δεν μπόρεσε να συνδράμει στην προσπάθεια του «τριφυλλιού» στη Θεσσαλονίκη, όντας τιμωρημένος και τραυματίας, ωστόσο λίγες ώρες μετά τη λήξη της αναμέτρησης έστειλε, μέσω instagram τα συγχαρητήριά του στους συντελεστές της νίκης.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Δεν έχω λόγια για εσάς παιδιά. Μπράβο, είμαι πολύ περήφανος για εσάς. Συγχαρητήρια σε όλους, δεν τα παρατάμε ποτέ!», ανέφερε ο Ζέκα.

Congratulations to everyone, I can't find words for you guys … bravo very proud of you 🙏🏽💪🏽☘️ Sunxarhthria se olous de ta paratame pote… 👏🏽👏🏽☘️

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.901 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeca Rodrigues (@zeca_rodrigues) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.