Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόμπιν Λουντ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ:

«Ουσιαστικά πανηγυρίζαμε μέσα στα αποδυτήρια το γεγονός ότι αποφύγαμε την τελευταία θέση, περάσαμε έναν προκριματικό γύρο, κερδίσαμε περισσότερες διακοπές και ασφαλώς με τον τρόπο που ήρθε η νίκη όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι».

Για το αν περίμενε τη νίκη στο σημερινό ματς: «Ασφαλώς ποτέ δε χάσαμε την πίστη μας, ποτέ δε σταματήσαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, ξέραμε ότι αυτοί που ήμασταν μέσα στο γήπεδο μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, το κάναμε και νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη».

Για την απώλεια της πρώτης θέσης στα πλέι οφ: «Σίγουρα είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση. Με όλα τα προβλήματα καταφέραμε να πάρουμε αυτές τις νίκες. Είναι απογοητευτικό για μας, αλλά τι άλλο να πούμε;».

Για τη δουλειά του Μαρίνου Ουζουνίδη:
«Ασφαλώς κάνει καταπληκτική δουλειά. Η προτεραιότητά του είναι να μας έχει ενωμένους σαν ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και νομίζω αυτό είναι που προσφέρει στην ομάδα».

Για την επόμενη σεζόν: «Το πιστεύω. Πρέπει να κρατήσουμε το μαχητικό πνεύμα, να δουλέψουμε σκληρά στην περίοδο της προετοιμασίας και να γυρίσουμε πίσω πιο δυνατοί».

Για τα γκολ που πετυχαίνει εναντίον του ΠΑΟΚ: «Φαίνεται ότι μου πάει ο ΠΑΟΚ, είναι πάντα πολύ ωραίο να σκοράρεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου