ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στον 3ο προκριματικό του Europa League

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Δείτε ορισμένους από τους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Οι πρώτοι αγώνες για τον τρίτο προκριματικό του Europa League θα διεξαχθούν στις 27 Ιουλίου, ενώ οι επαναληπτικοί στις 3 Αυγούστου.

Ορισμένοι από τους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκό είναι οι παρακάτω:

Βοϊβοντίνα * (Σερβία), Μπρόντμπι * (Δανία), Βιντεότον * (Ουγγαρία), Ολίμπικ Ντόνετσκ (Οκυρανία), ΑΕΛ Λεμεσού * (Κύπρος), Γκαμπάλα * (Αζερμπαϊτζάν), Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ * (Λευκορωσία), Σλόβαν Μπρατισλάβας * (Σλοβακία), Ερυθρός Αστέρας * (Σερβία), Τρεντσίν * (Σλοβακία), Σκεντέρμπεου * (Αλβανία), Αμπερντίν * (Σκωτία), Ουτρέχτη * (Ολλανδία), Στουρμ Γκρατς * (Αυστρία), Σεντ Τζόνστον * (Σκωτία), Ντινάμο Βουκουρεστίου (Ρουμανία), ΑΕΚ Λάρνακας * (Κύπρος), Ίντερ Μπακού * (Αζερμπαϊτζάν), Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ * (Ισραήλ), Βέντσπιλς * (Λετονία), Οντ Γκρένλαντ * (Νορβηγία), Κραϊόβα * (Ρουμανία), Άρκα Γκντίνια (Πολωνία).

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.875 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι ομάδες με αστερίσκο θα πρέπει να προκριθούν από τον πρώτο και τον δεύτερο προκριματικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.