ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Φέρνει λεφτά ή μένει ο Μολέδο

Δυο είναι οι δρόμοι στην υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέδο στον Παναθηναϊκό - Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Φέρνει λεφτά ή μένει ο Μολέδο

Τα όσα έχουν συμβεί με τον Ροντρίγκο Μολέδο στον Παναθηναϊκό είναι γνωστά. Στο στρατόπεδο του “τριφυλλιού” υπάρχει δυσαρέσκεια με τη στάση του Βραζιλιάνου, κάτι που φάνηκε και με τις χθεσινές δηλώσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής θα τιμωρηθεί.

Τα δεδομένα είναι τα εξής: Ο Μολέδο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 με το “τριφύλλι”. Αυτό σημαίνει ότι για να αποχωρήσει θα πρέπει να φέρει πρόταση ικανοποιητική για τους “πράσινους”. Μέχρι στιγμής, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, παρά τα όσα τονίζουν από τη Βραζιλία για την Ιντερνασιονάλ.

Οι “πράσινοι” θα αξιώσουν ένα μεγάλο ποσό, πάνω από 1,5 με 2 εκατ. ευρώ για να δώσουν τον ποδοσφαιριστή. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η αξία του Μολέδο είναι μεγάλη, συνεπώς οι “πράσινοι” δεν είναι διατεθειμένοι να τον… χαρίσουν. Αν έρθει πρόταση μεγάλη, ο παίκτης θα πουληθεί. Αν όχι, τότε θα συνεχίσει για μια ακόμη σεζόν στο “τριφύλλι” και θα παραμείνει παίκτης της ομάδας για μια ακόμη χρονιά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.644 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.