ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21:00 (PANATHINAIKOS24.GR - ΝS2)

Mε τρέλα για την ισοφάριση στο “καυτό” ΟΑΚΑ!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη για να ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο... καμίνι του ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό.

Mε τρέλα για την ισοφάριση στο

Οι “πράσινοι”, έχοντας στο πλευρό τους πάνω από 15.000 οπαδούς τους, θέλουν μόνο τη νίκη, ώστε να φέρουν στα ίσια τη σειρά των τελικών και να πάνε στο ΣΕΦ για το break.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με τον Καταλανό να υποβάλει σε… σε εντατική βιντεοθεραπεία τους παίκτες του. Μεγάλος στόχος η βελτίωση και η συγκέντρωση σε 40 λεπτά για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ολα αυτά μετά την κρίση που πήγε να δημιουργηθεί από τα ψευδή δημοσιεύματα για νυχτοπερπατήματα των παικτών, που, φυσικά, δεν ισχύουν.

Για τον Ολυμπιακό, ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Σπανούλη που χθες δεν πήγε για προπόνηση στο ΣΕΦ, καθώς ταλαιπωρείται από πυρετό κι αμυγδαλίτιδα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που δεν υπολογίζει ξανά στους Λοτζέσκι, Χάκετ και Αθηναίου

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.426 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...