ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χυδαιότητες και επίθεση Κλάους στον Σαραβάκο!

Ο κακός χαμός έγινε στα αποδυτήρια μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης με τον Κλάους Αθανασιάδη να επιτίθεται λεκτικά στον Δημήτρη Σαραβάκο και να τον βρίζει χυδαία.

Χυδαιότητες και επίθεση Κλάους στον Σαραβάκο!

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Γιώργος Σαββίδης ήταν έξαλλος και περίμενε έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών. Σε κάποιο σημείο άρχισε να βρίζει, όταν είδε τους ρέφερι να περνούν από δίπλα του. Ο υιός Σαββίδη έβριζε σε άψογα… ελληνικά, αλλά και σε ολίγη από ρώσικα.

Εκείνη την ώρα, όπως έγραψε η ιστοσελίδα contra.gr, τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού πλησίαζαν στα αποδυτήρια, με τον Δημήτρη Σαραβάκο να μην μπορεί να πιστέψει με τα όσα άκουγε από τον μικρό Σαββίδη. Αφού έκανε υπομονή κι ενώ έβλεπε τον Σαββίδη να βρίζει και να καταριέται, είπε στον γιο του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ «σας πόνεσε και κάνεις έτσι;». Φανταστείτε, σε ποιο σημείο έφτασε ένας από τους πιο ήρεμους ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τα όσα άκουγε στα αποδυτήρια από τον νεαρό…

Επειτα από λίγο τα αίματα άναψαν, με τον Κλάους Αθανασιάδη να επιτίθεται στον Δημήτρη Σαραβάκο και να τον βρίζει με απίστευτα χυδαίες εκφράσεις. Ακούστηκαν ύβρεις για Θεία, και για μανάδες, με τον Αθανασιάδη να μη σέβεται τίποτα και να “επιτίθεται” με τον χειρότερο τρόπο σε έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα και παράλληλα σε έναν από τους πιο ηθικούς ανθρώπους του χώρου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.693 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιώργος Σαββίδης συνέχισε να διαμαρτύρεται προς τους διαιτητές, φωνάζοντας συνέχεια και νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα γίνει… τρομακτικός. Λίγο αργότερα, τα πνεύματα ηρέμησαν.  Τι να πει κανείς…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.