ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ουζουνίδης για Μολέδο: «Όλοι κάνουμε λάθη – Θα μιλήσουμε μαζί του και θα δούμε…»

Η τοποθέτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το θέμα του Ροντρίγκο Μολέδο. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των «πρασίνων» για το ζήτημα, σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό.

Ουζουνίδης για Μολέδο: «Όλοι κάνουμε λάθη - Θα μιλήσουμε μαζί του και θα δούμε...»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τοποθετείται αυτή την ώρα επί παντός επιστητού στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6, μην παραλείποντας να αναφερθεί στο ζήτημα που προέκυψε με τον Ροντρίγκο Μολέδο.

Ο Έλληνας τεχνικός επιβεβαίωσε ότι ο Βραζιλιάνος μετάνιωσε και κατάλαβε την ίδια μέρα το λάθος του, αναφέροντας παράλληλα πως «όλοι κάνουμε λάθη», ωστόσο τόνισε πως οι αποφάσεις για το μέλλον του θα ληφθούν εντός ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του Ουζουνίδη για τον Μολέδο:

«Ο Μολέδο το μετάνιωσε, το κατάλαβε την ίδια μέρα, αλλά μετά ήταν αργά. Μου είπε πως δεν αισθάνεται καλά πριν την προπόνηση, ψυχολογικά. Εγώ του είπα μπράβο για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Πανιώνιο που έπαιζε με μάσκα. Το λόγο που είχε στο μυαλό του δεν τον ξέρω. Πολλές φορές επηρεάζεται από καταστάσεις και οι αντιδράσεις του ήταν παρορμητικές. Του είπα πως έκανε λάθος και δεν μπορούσα να τον πάρω στην αποστολή. Είναι κάτι που θα το δούμε μέσα στην ομάδα. Είναι άλλο να τιμωρηθεί κι άλλο να του πάρουμε το κεφάλι. Θα μιλήσουμε.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.659 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Έχει δείξει ότι ήθελε να παίξει τρεις μέρες πριν. Έκανε λάθος, το πώς θα το χειριστούμε είναι μέσα στην ομάδα. Δεν τελειώνεις κάποιον επειδή έκανε ένα λάθος. Όλοι κάνουμε λάθη. Το θέμα είναι να το καταλάβει και να δείξει με τη συμπεριφορά του πως είναι 100% εκεί. Για παράδειγμα χθες ο Βιγιαφάνιες δεν μπορούσε να παίξει. Τέτοιους παίκτες θέλω. Ίσως επειδή είχε και κάτι οικογενειακά θέματα και επηρεάστηκε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...