ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα γυρίζει ο Αθανασιάδης για Σαραβάκο – Δείτε τι έγραψε (pic)

Η απάντηση του Αθανασιάδη για το θέμα της λεκτικής επίθεσης στον Δημήτρη Σαραβάκο στο περιθώριο του ματς της Τούμπας.

Τα γυρίζει ο Αθανασιάδης για Σαραβάκο - Δείτε τι έγραψε (pic)

Πήρε θέση ο Στέφανος Αθανασιάδης σχετικά με τον σάλο που προκάλεσε η αντίδρασή του κατά του Δημήτρη Σαραβάκου στα αποδυτήρια μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ θέλησε να… κατευνάσει τα πνεύματα, αναρτώντας το εξής μήνυμα στα social media: «Εκτιμώ τον κύριο Σαραβάκο για το ήθος του και τα όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Όσα γράφονται είναι ανακρίβειες. Ότι ειπώθηκε μεταξύ μας ήταν στην ένταση του αγώνα!! Εγώ και οι συμπαίκτες μου σεβόμαστε κάθε ομάδα και κάθε αντίπαλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...