ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ενός λεπτού σιγή στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Ενός λεπτού σιγή θα κρατηθεί στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Ενός λεπτού σιγή στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο Πρόεδρός του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Δημήτρη Μπασούρη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Δημήτρης Μπασούρης υπήρξε από τους κορυφαίους παράγοντες  του αθλήματος και η προσφορά του στο χώρο της καλαθοσφαίρισης είναι αξιομνημόνευτη.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στη σημερινή αναμέτρηση ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. της Basket League. Στην νεκρώσιμη ακολουθία θα παραστεί αντιπροσωπεία του Συνδέσμου.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.