ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ατάκα του Ουζουνίδη για το μπάσκετ, τον Ομπράντοβιτς και τον αποψινό τελικό με τον ΟΣΦΠ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποκάλυψε τη σχέση του με την «σπυριάρα». Τι ανέφερε για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ αλλά και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η ατάκα του Ουζουνίδη για το μπάσκετ, τον Ομπράντοβιτς και τον αποψινό τελικό με τον ΟΣΦΠ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης απάντησε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6 σε όλα σχεδόν τα (αγωνιστικά και μη) ζητήματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τη… σχέση του με το μπάσκετ.

Ο Εβρίτης τεχνικός ρωτήθηκε για το αν έχει επαφή με την «πορτοκαλί» μπάλα και παρακολουθεί τα τεκταινόμενα, απαντώντας καταφατικά.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως κατά την περίοδο που έπαιζε μπάλα μελετούσε τις κινήσεις των καλαθοσφαιριστών οι οποίες τον βοήθησαν ιδιαιτέρως όσον αφορά τα μαρκαρίσματα στο ένας εναντίον ενός.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο τεχνικός των «πρασίνων» αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος αποτέλεσε ένα από τα πρότυπά του: «Μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί ο Ομπράντοβιτς, αλλά, εντάξει, δεν έχω χάσει κι εγώ ματς για να μάθει η ομάδα μου». Από τους κορυφαίους πάντα παίρνεις».

Τέλος, αποκάλυψε πως το βράδυ θα παρακολουθήσει τον δεύτερο τελικό μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, είτε από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ είτε από την τηλεόραση: «Θα το δω σίγουρα, δεν ξέρω αν θα πάω στο ΟΑΚΑ. Στο μπάσκετ σχεδόν πάντα, στο 99%, όποιος παίξει καλύτερα θα κερδίσει»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...