ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Νιώθω κάθε στιγμή τη στήριξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου»

Οι δηλώσεις του Νίκου Παππά στη συνέντευξη Τύπου. Τι είπε για το τρίτο παιχνίδι στο «ΣΕΦ» αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Παππάς: «Νιώθω κάθε στιγμή τη στήριξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παππά:

«Ήταν ο δεύτερος τελικός, η νίκη ήταν μονόδρομος με αυτόν τον αντίπαλο, σε αυτό το γήπεδο και σε αυτό το σημείο. Πλέον πάμε στο ΣΕΦ, να παλέψουμε με όλη μας την καρδιά, να κάνουμε το μπρέικ και να έρθουμε να τελειώσουμε εδώ τη σειρά. Δεν μας τιμά ιδιαίτερα ότι είχαμε καιρό να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό σε σειρά τελικών εδώ, γιατί έχουμε καυτή έδρα. Οι έδρες, όπως φαίνεται δεν παίζουν και τον πιο σημαντικό ρόλο, κάτι που σημαίνει πως μπορούμε να κάνουμε το μπρέικ στο ΣΕΦ.

Η ομάδα έχει τόσο ταλέντο που σίγουρα σε κάθε παιχνίδι κάποιο παιδί θα βγει μπροστά. Σήμερα ήμουν κάποιες στιγμές εγώ, μετά ο Τζέιμς, μετά ο Μπουρούσης. Ελπίζω στο ΣΕΦ όλοι να βάλουμε από ένα λιθαράκι και να πάρουμε το διπλό. Ο πρόεδρος δεν είναι μαζί μας στο γήπεδο, δεν παίζει. Σίγουρα η ψυχολογική στήριξη που μας δίνει είναι σημαντική, νιώθω τη στήριξη του κάθε στιγμή, παίζουμε για εκείνον, για τους προπονητές, για τη διοίκηση, για το σταφ και για όποιον ανήκει σε αυτή την οικογένεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.