ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Λυμπερόπουλος σε Μολέδο: «Σε θέλουμε, εδώ θα μείνεις»

Όλα όσα ειπώθηκαν στο χθεσινό ραντεβού του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον Ροντρίγκο Μολέδο και η πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Βραζιλιάνο.

Λυμπερόπουλος σε Μολέδο: «Σε θέλουμε, εδώ θα μείνεις»

Ο… συναγερμός έχει λήξει, μετά τα όσα συνέβησαν με τον Ροντρίγκο Μολέδο πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος, που δεν είχε προκαλέσει στο παρελθόν προβλήματα, εμφανίστηκε μετανιωμένος στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και από το «τριφύλλι» το θέμα θεωρείται λήξαν. Φυσικά, ο παίκτης θα τιμωρηθεί με πρόστιμο.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας είπε χθες στον Μολέδο: «Σε θέλουμε εδώ. Είσαι παίκτης μας και σκοπός μας είναι να σε κρατήσουμε. Δεν σκοπεύουμε να σε πουλήσουμε». Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Παναθηναϊκός δίχως δεύτερη κουβέντα απέρριψε πρόταση της Ιντερνασιονάλ ύψους 500.000 ευρώ.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Πράσινη», ο Παναθηναϊκός έχει κάνει, ήδη, πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Μολέδο με αυξημένες αποδοχές. Ο Βραζιλιάνος θα απαντήσει μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, στις 26 Ιουνίου, όταν και θα δώσει το «παρών» για την έναρξη της προετοιμασίας.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.554 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.