ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φελντέιν: «Ο κόσμος λέει ψέματα, αλλά τι μπορώ να κάνω;»

Ξέσπασε ο Τζέιμς Φελντέιν για τα αρνητικά σχόλια στα social media και τις ψευδείς ειδήσεις για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του - Ολα όσα δήλωσε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μετά τον χθεσινό τελικό.

Φελντέιν: «Ο κόσμος λέει ψέματα, αλλά τι μπορώ να κάνω;»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φελντέιν

Για το δεύτερο παιχνίδι και τη συνέχεια των τελικών: «Μπήκαμε στο ματς γνωρίζοντας ότι πρέπει να νικήσουμε. Φυσικά και μπορούμε να νικήσουμε στο ΣΕΦ, αλλά θα ήταν δύσκολο να πάμε εκεί με 0-2. Ξέρουμε ότι στο επόμενο παιχνίδι ο Σπανούλης θα είναι εκεί. Θα είναι ένα διαφορετικό ματς. Έχει αρκετή ώρα την μπάλα. Παίκτες όπως ο Γκριν και αρκετοί άλλοι νιώθουν πιο άνετα. Στα τελευταία πέντε λεπτά ήμασταν εκπληκτικοί».

Για αυτά που άλλαξαν οι «πράσινοι»: «Είναι η καλύτερη περίοδος για να βρούμε τον δρόμο. Βλέπουμε βίντεο, μιλάμε πολύ στην προπόνηση. Νιώσαμε πως για κάποια λεπτά παίζουμε πιο ατομικά, όχι τόσο ως ομάδα. Σε αυτό το ματς, όμως, νιώσαμε περισσότερο ομάδα».

Για την ήττα στο ΣΕΦ, αλλά και τις περσινές ήττες στους τελικούς στο ΟΑΚΑ: «Είναι διαφορετικές καταστάσεις. Ξέρουμε τι έγινε πέρυσι. Νομίζω πως ήμασταν πιο εκνευρισμένοι που χάσαμε στο ΣΕΦ, θα έπρεπε να νικήσουμε».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.952 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα «πράσινα» κίνητρα: «Υπάρχουν πολλά κίνητρα. Ο προπονητής μας έδωσε αυτοπεποίθηση, γνωρίζαμε ότι θα βγούμε διαφορετικοί στο παρκέ».

Για το επόμενο παιχνίδι στο ΣΕΦ την Κυριακή: «Χάσαμε το Game 1. Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι διαφορετικό. Ο Σπανούλης θα παίξει σίγουρα. Πρέπει να αλλάξουμε το… μυαλό μας, να διαφοροποιήσουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να τους ξαφνιάσουμε. Πρέπει να παίξουμε σκληρά».

Για τα αρνητικά σχόλια στα social media και τι σημαίνουν για εκείνον: «Είμαι δύο χρόνια εδώ, τα έχω συνηθίσει. Ο κόσμος λέει ψέματα για εμένα, λέει ότι είμαι το ένα ή το άλλο. Φυσικά, είναι ένα κίνητρο για εμένα. Κάποιοι γίνονται λίγο πιο… συναισθηματικοί μαζί μου, αλλά τι μπορώ να κάνω; Είναι μέρος της δουλειάς, παίζοντας στον Παναθηναϊκό».

Για το αν είναι εύκολο να είναι ήρεμος με αυτά τα σχόλια: «Όχι, δεν είναι εύκολο. Κρατάω το στόμα μου πολλές φορές».

Για το αν νιώθει λιγότερο άγχος μετά την νίκη στο Game 2: «Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε. Πάντα νιώθεις ωραία όταν τους νικάς. Πρέπει να το κάνουμε ξανά. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε, θα δούμε το βίντεο αύριο και θα κάνουμε αυτά που πρέπει για να είμαστε έτοιμοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...